home > Elektrische installies

Elektrische installies

Elektrische installaties

Wenst u een nieuwe installatie of aanpassingen aan een bestaande? Wij komen ter plaatse om u advies te geven, luisteren naar uw wensen, bespreken de mogelijkheden en maken een offerte met plan voor de elektriciteitsinstallatie. Na uw akkoord plaatsen onze ervaren vaklui een veilige en betrouwbare elektrische installatie.

Het geheel wordt geïnstalleerd met kwalitatief materiaal. Niet alleen de elektrische leidingen of de verlichting, maar ook meer vernuftige systemen zoals luidspreker-, parlofoon-, videofoon-, ventilatie-, en eventueel domotica-installaties. Tegenwoordig is er prachtig materiaal op de markt en kunt u zelfs kiezen voor afwerking met design-uitvoeringen. Er kunnen ook wachtleidingen gelegd worden voor eventuele latere uitbreidingen.

Al onze installaties worden uitgevoerd volgens de regels der kunst en technische voorschriften, en met de meeste zorg afgewerkt.

Toonzalen verlichting

Tegenwoordig bestaan er schitterende en originele lichtarmaturen. Om een goede keuze te kunnen maken van uw binnen- en buitenverlichting raden wij u de volgende toonzalen aan:

CL-Dorhex Ronse
Steenweg op Leuze 176 - 9600 Ronse
Tel. 055 23 70 71
CEBEO Gent
New Orleansstraat 10 - Gent
Tel. 09 255 76 76
CEBEOLightstudio   
De 9 Cebeolightstudio's verzamelen het beste uit
100 lichtwereldmerken. U vindt er honderden producten in alle stijlen. Voor thuis en op kantoor. Voor binnen en buiten.
ALFA-LIGHT Gent
Palinghuizen 93 - 9000 Gent
Tel. 09 237 00 20