home > Wat > Links

Links

Hieronder vindt u een opsomming van links naar andere interessante websites: 
www.buderus.be
Buderus is het merk van verwarmingsketels waar wij hoofdzakelijk mee werken. Buderus heeft een kompleet gamma gaande van gietijzeren vloerketels tot de nieuwste generatie condenserende gaswandketels.

 

www.elco.net
Elco maakt branders en cv ketels. Wij gebruiken hoofdzakelijk Elco mazoutbranders en geblazen gasbranders op onze ketels.

 

www.vasco.be
Vasco is fabrikant van sierradiatoren. Prachtig gamma handdoekradiatoren, nieuw model 'carr?' radiator. Alle radiatoren zijn elektrostatisch gepoederlakt en verkrijgbaar in alle ralkleuren.

 

www.theradiatorfactory.com
Jaga, fabrikant van radiatoren en vooral konvektoren (putkonvektoren, ventiloconvektoren, omkaste konvektoren, vrijstaande konvektoren, ...).

 

www.radson.be
Plaatstaal radiatoren en een groot gamma.

 

www.bulex.be
Bulex biedt u een volledig gamma water- en badverwarmers. Gaswandketel die zowel in open als gesloten uitvoering bestaan.

 

www.danfoss.be
Hier vindt u een uitgebreid gamma van radiatorthermostaten: eenvoudige, elegante, maar vooral nauwkeurige en dus zuinige warmteregeling.

 

www.informazout.be
Hier kan u terecht met al uw vragen i.v.m. het verwarmen met mazout alsook de wetgeving omtrend de mazouttanks. U vindt er tevens de dagprijs van de stookolie!

 

www.wilo.be
WILO, producent van circulatoren voor verwarming en sanitair warm water. Ook centrifugaal pompen voor put- of regenwater.

 

www.grundfos.be
Een uitgebreid gamma van circulatiepompen voor verwarmingssystemen, huishoudelijk warmwater en centrifugale pompen voor put- en regenwater.

 

www.comap.be
Thermostatische radiatorkranen en alle toebehoren die daar rond horen.

 

www.geberit.be
Geberit is producent van polyethyleen afvoerbuizen die thermoplastisch gelast worden. Ook de inbouwsystemen zoals de gekende SANBLOC hebben een oerdegelijke reputatie.


www.mtsgroup.com
Ariston boilers, elektrisch zowel als met wisselaar.

 

www.acv-world.com
ACV is een Belgisch merk dat prijsvriendelijke verwarmingsketels en boilers maakt. De ketels zijn staal, de boilers inox.

 

www.vanmarcke.be
Toonzaal sanitaire toestellen.

 

www.sterck.info
Toonzaal sanitaire toestellen en keukens.

 

www.sax-sanitair.be
Toonzaal sanitaire toestellen.

 

www.pneumatex.com
Expansievaten, automatische ontluchters en vuilafscheiders. Zeer degelijk kwalitatief materiaal.

 

www.honeywell.be
Regeling van verwarmingssystemen; weersafhankelijk en thermostatisch.

 

www.theben.de
Regelingsystemen voor verwarming.

 

www.ferroli.be
Prijsvriendelijke gietijzer cv ketels van Italiaanse makelij.

 

www.sanisolar.be
Sanisolar is onze partner in zonneenergie: zonneboilers, vacuumcollectoren, fotovoltaische cellen en alles wat daarbij hoort.

 

www.flexinox.be
Inox schoorsteen flexibels en vaste schoorsteenkanalen. Zowel enkelwandig als dubbelwandig.

 

www.niko.be
Belgisch fabrikant van schakelmateriaal, dimming en lichtregeling.

 

www.legrand.be
Producent elektrisch materiaal, zowel residentieel, tertiair als industrieel.

 

www.elek-trends.be
Centrale stofzuigersysteem Elek Trends (Belgische makelij).

 

www.ghsystems.be
Waterverzachters en waterbehandeling. De DELTA waterverzachter is het resultaat van een inteligent en simpel concept dat zeer performant werkt en uit duurzame elementen opgebouwd is.

 

www.uponor.be
Uponor, toonaangevende fabrikanten van kunststofleidingen voor woning- en commerciële bouw, garandeert een absoluute betrouwbaarheid met zijn meerlagenleidingsysteem. Met Uponor is uw installatie Dicht & Duurzaam.

 

www.bticino.be
Bticino, Italiaans marktleider in productie en verdeling van schakelmateriaal en avant-garde in technologisch opzicht en design.

 

www.grohe.be
Grohe is de grootste Europese en werelds leidende fabrikant op gebied van sanitaire producten. Als wereldmerk zet GROHE de toon met betrekking tot kwaliteit, functie en design.

 

www.hansgrohe.be
Hansgrohe bundelt sanitair technische produkten onder 3 merken:

  • Hansgrohe: Innovatieve douches, badkamerkraanwerk, thermostaten, afvoeren, accessoires en keukenmengkranen
  • Axor: Complete design kraancollecties
  • Pharo: Compleet voorgemonteerde douchesystemen zoals douchepanelen, whirlpools douchezuilen en douchetempels

 

www.vynckier.be
Vynckier biedt een compleet assortiment kwaliteitsgereedschap en machines aan om de werkplaats volledig en professioneel in te richten.

 

www.spiridon.be
De nieuwe soort verlichting die Spiridon heeft gecreëerd, combineren de kwaliteiten en eigenschappen van zowel vakmanschap als design. De gehele collectie wordt met de hand vervaardigd, waarbij er in het product niet alleen een eigentijdse stijl gelegdt wordt, maar het ook een artisanale ziel krijgt.

 

www.bulex.be
Sinds meer dan 80 jaar brengt Bulex kwaliteitsproducten op de markt die hoge prestaties leveren en die toelaten tegemoet te komen aan alle behoeften in verwarming, sanitair warm water en airconditioning voor elk type constructie: individuele woning, collectieve huisvesting of industrieel gebouw.

 

www.gira.be
De moderne elektrotechnische installatie van Gira biedt een breed spectrum aan intelligente gebouwbeheerstechniek voor comfort en veiligheid. Apparatuur voor huisinstallatienetwerken, muziekbesturing door het hele huis, omvangrijke schakelprogramma's, en ook nog talrijke functies voor deurcommunicatie, energie en licht buitenshuis - alles past bij elkaar.

 

www.deltalight.be
Delta Light - Production, promotion and sale of architectural lighting devices, striving for simplicity and quality.

 

www.idealstandard.be
Ideal Standard.

 

www.supermodular.com
Modular Lighting Instruments.

 

www.wever-ducre.com
At Wever & Ducré, we intensely consider how light and illumination can bring a personal, artistic or dynamic touch to your home.
We pride ourselves on constant renewal, a client-based approach and personal touch. Our total vision of architectural quality lighting implies a constant search for the optimal balance between aesthetic values, functional tailor-made solutions, technical perfection and user-friendly assembly.Our core philosophy evolves around four main
principles that are also refl ected in our products: innovate, be passionate, share and enjoy.

 

www.tal.be
TAL is a trendsetting company in high-end lighting instruments of a superb quality. We want to do much more with light, light is not only an amount of photons, light is life. Our products are good examples of a perfect mix between emotion and a technical product. The most important aspect of our philosophy is creativity, even in the choice of a simple screw. The development is done in house by a specialised team. It's easy to recognize a TAL product due to its outstanding finishing as there is brushed aluminium and stainless steel. TAL products are tools to design light because light matters.

 

www.psmlighting.be
PSM Lighting has dressed up contemporary technology in essential design. However stringent, this guideline seemed a limiteless blessing. It made us experts in stunning indoor and outdoor lighting, but most of all an authority in extremely well engineered top-quality design.

 

www.kreon.co.uk
Kreon is de enige fabrikant van vloer-, plafond- en wandverlichting in een en dezelfde vormtaal. Licht van Kreon is letterlijk driedimensionaal. Kreon benadrukt het driedimensionale karakter van de architectuur. Het uitgangspunt van Kreon is een enkele collectie met een eindeloos aantal combinatiemogelijkheden. Door de rechtlijnigheid van de principes die Kreon bij de ontwikkeling van deze collectie nastreeft, kunnen alle verlichtingsproblemen op basis van de architectuur worden opgelost. Het licht wordt op driedimensionale wijze gebruikt om de suggestie van beweging, analoog aan het daglicht, te versterken.